Pozivnica "Ilinden 1903.-2022." i prijava

Zajednica Makedonaca u Republici Hrvatskoj i MKD Ilinden iz Rijeke, obavještavaju i pozivaju sve svoje članove i prijatelje na ovogodišnju centralnu proslavu najvećeg Makedonskog nacionalnog praznika ''ILINDEN 1903-2022'' koja će se održati u subotu, 30.07.2022. godine s početkom u 11:00 sati, u Park Šumi ''Golubinjak'' u Gorskom kotaru - Općina Lokve, pod pokroviteljstvom i uz podršku Savjeta za nacionalne manjine Vlade Republike Hrvatske,  Primorsko-goranske županije, Grada Rijeke i Općine Lokve.

Za tu prigodu održati će se bogat kulturno-umjetnički program MKD Ilinden-a, uz zabavu, tradicionalne pjesme i ora za koje će se pobrinuti  glazbena grupa "BALKANIKA BEND" iz Kranja, Slovenija.

 

Prijava na manifestaciju je obavezna za sve neovisno o načinu dolaska, u radno vrijeme udruge 

petak 22.7. od 14h do 16h,
ponedjeljak od 10h do 12h
utorak, četvrtak od 14h do 16h
Srijeda od 17 h do 20 h.
 
Simbolična donacija je 20 kn ako dolazite u vlastitom aranžmanu i 50 kn ako idete s našim organiziranim prijevozom. 
 
Informacije su dostupne na broj telefona : T/ 051 312 029 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
 

Vidimo se na Golubinjaku!


*
Sudjelovanje umjetničkih skupina omogućeno je sredstvima državnog proračuna Republike Hrvatske, posredstvom Savjeta za nacionalne manjine Vlade Republike Hrvatske i Ministarstva znanosti i obrazovanja, sredstvima Primorsko-goranske županije, te svesrdnom pomoći: Grada Rijeke, Vijeća MNM za grad Rijeku i Vijeća MKNM za PGŽ.

GALERIJA FOTOGRAFIJA

FACEBOOK

facebook_page_plugin