Nastup na Međunarodnom festivalu glazbe i poezije u Fužinama

Pozivamo sve naše članove i simpatizere da nam se pridruže na Međunarodnom festivalu glazbe i poezije! U suradnji s dugogodišnjim kolegom i prijateljem našeg društva, Damirom Marasom, organizatorom ove manifestacije, pjevačka i glazbena sekcija MKD Ilindena nastupiti će na Međunarodnom festivalu glazbe i poezije koji će se održati 19.05.2018. u Domu kulture u Fužinama s početkom u 19:00h.

Uz našu pjevačku i glazbenu sekciju, nastupiti će izvođači iz svih zemalja regije, od Makedonije do Slovenije, pa čak i iz Australije. U revijalnom programu nastupit će plesni ansambl skupine mladih iz Poljica ( BiH), kao i talentirana djeca - pjevači, pod vodstvom Voljena Grpca, koji će i sam nastupiti u duetu s Vivien Galletta.

Dobrodojdovte,
Vaš MKD Ilinden

Foto: Gordana Kvajo

***
Nastup MKD Ilindena je realiziran sredstvima državnog proračuna Republike Hrvatske, posredstvom Savjeta za nacionalne manjine Vlade Republike Hrvatske, sredstvima Primorsko-goranske županije, te svesrdnom pomoći: Grada Rijeke, Vijeća MNM za grad Rijeku, Vijeća MKNM za PGŽ i nesebičnim zalaganjem svih pojedinaca u realizaciji ovog programa, na čemu im najtoplije zahvaljujemo.

FACEBOOK

facebook_page_plugin