Promocija zbirke pjesama "Glavu na istok"

MKD Ilinden u suradnji s Hrvatskim književnim društvom Rijeka organizira prvu promociju zbirke pjesama "Glavu na istok" autora Darka Vojkovića.

Pridružite nam se:
● MKD ILINDEN
Matačićeva 5
● četvrtak, 27.09.2018.
● u 19:00h

Darko Vojković rođen je 1954. godine u Rijeci gdje živi i radi do svoje mirovine 2016. godine. Na fakultetu se počinje baviti kantautorskim radom, najviše je volio pisati i pjevati za djecu, a okušao se u crtanju i glumi. Početkom 2018. postaje pridruženi član Hrvatskog književnog društva, a ovo mu je druga zbirka pjesama.

"Zbirka pjesama Darka Vojkovića već u samom naslovu krije svojevrsnu igru riječima koja je jedna od glavnih odlika autorove poezije: dvoznačnost naslova - Glavu na istok, odnosno Hedonist - skriva višeslojnost autorske vizije koja i počiva na značenjima bogatim metaforičkim slojevima." Milan Zagorac, prof.

Dobrodojdovte!

***
Ovaj Program je realiziran sredstvima državnog proračuna Republike Hrvatske, posredstvom Savjeta za nacionalne manjine Vlade Republike Hrvatske, sredstvima Primorsko-goranske županije, te svesrdnom pomoći: Grada Rijeke, Vijeća MNM za grad Rijeku, Vijeća MKNM za PGŽ i nesebičnim zalaganjem svih pojedinaca u realizaciji ovog programa, na čemu im najtoplije zahvaljujemo.

FACEBOOK

facebook_page_plugin